Viktig informasjon angående åpning av salongen:

Frisørsalonger og andre helse og velværebedrifter fikk gode nyheter på Regjeringsmøtet på tirsdag. Vi får lov å åpne opp igjen driften fra 27/4- så lenge smittevernstiltak blir opprettholdt og gjennomført.

I skrivende stund vet vi ikke nøyaktig hvilke tiltak dette er eller hvor mange timer/dager i uken vi får holde åpent. Det vil gjerne også være begrensninger på hvor mange frisører som får lov å være på jobb samtidig. Det blir da veldig vanskelig å planlegge kundebesøk før dette er avklart.

Vi har hatt utallige henvendelser fra kunder som hadde time i det tidsrommet salongen har vært stengt, der spørsmål om ny time så snart vi får åpnet opp igjen er et stort ønske.

Våres mål er å prøve å ivareta dere på aller beste måte, men vi har dessverre ikke kapasitet til å ringe rundt til alle som har stått oppført på en time hos oss, da det innebærer å ringe rundt til 2-300 kunder.

Derfor ser vi oss dessverre nødt til å kansellere ALLE timer i tidsrommet 14/4 tom 25/4 nå i første omgang.

Vi har stengt muligheten for onlinebooking for nye timer frem til 17/5, for å gi alle som hadde time under Korona stenging «første retten».(vil være begrenset med timer dessverre)

Men dere MÅ RINGE OG BOOKE NY TIME selv, når retningslinjene for frisører er klar.

Vi prøver å tenke ut en god ordning som gjør timebestilling mulig uten online booking. Det er mulig vi tar en hel dag med timebestilling pr telefon i forkant av åpning, men MER INFO KOMMER FORTLØPENDE

Vi må også nevne at det er overhodet ikke meningen å «nekte» noen time eller forskjellsbehandle kunder. Men vi føler at det er riktig å først gi muligheten til de av kundene som allerede har ventet på oss i opptil 6 uker. Vi ber om forståelse rundt dette.

Så FØLG MED PÅ utviklingen, alle sammen. Vi klør i fingrene etter å få lov å åpne dørene igjen, og så snart det er klare rammer for hvordan vi kan ta i mot dere på en TRYGG MÅTE- så skal vi virkelig gjøre en innsats for at flest mulig får ordnet seg på håret.

Vi håper ALLE holder seg friske

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *