Online bestilling er midlertidig nede

I forbindelse med overgang til nytt kassasystem er vårt online-bestillingssystem midlertidig ute av drift. Det vil snart komme en ny app, og nye bestillingsmuligheter på nettsidene. Dette blir forhåpentligvis på plass i løpet av noen få dager.

I mellomtiden må dere merke dere følgende:

  • Vi legger nå inn manuelt alle eksisterende bestillinger i det nye kassasystemet. Dersom du har bestilt time er det bare å møte opp til avtalt tid.
  • Du vil ikke få tilsendt påminning på SMS i overgangsperioden.

Vi beklager på det sterkeste de ulempene dette medfører for deg som kunde. Vi og systemleverandørene gjør alt vi kan for å få det nye online-systemet på plass så snart som mulig. Lurer du på noe, eller vil bestille time, ta gjerne kontakt på telefon – 56 37 35 25.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.